Szobafestés, mázolás, tapétázás Debrecen területén és vonzáskörzetében

Szobafestés, tapétázás, szakszerű és magas minőségű kivitelezés!
MEGBÍZHATÓ, GYORS MUNKAVÉGZÉS

Vállaljuk: családi házak, társasházi lakások teljeskörű szobafestési munkálatait, a vakolatjavítástól kezdve, a felület szakszerű előkészítésén át, egészen a végső színharmónia kialakításáig!

Általános tisztasági szobafestés, fertőtlenítő festés, bakteriosztatikus bevonatok használatával. Beázás okozta foltok, repedések nyomainak kijavítása, penészmentesítés és penészgátlás különböző technológiákkal.

Kreatív és dekorációs szobafestés, stukkózás, habosított polisztirol díszítő elemek ragasztása. Teljes falfelületi tapétázás, fűrészporos és üvegszálas tapétával egyaránt. Dekoratív tapéták és díszítő tapéta csíkok alkalmazása.

Új és régebbi építésű házak, épületek külső homlokzatainak festése, ereszdeszka, csatorna, kerítésfestés, külső-belső nyílászárók mázolása.
Faszerkezetek pácolása, lazúrozása, lakkozása.

Bízza ránk a szobafestés kihívásait és mi tökéletesen szép falfelületeket készítünk Önnek!

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, hogy tartós és szép környezetet teremtsünk Megrendelőinknek, segítünk a színek és szín-kombinációk kiválasztásában, megmutatjuk a legújabb technológiákat és trendeket!

Lakásfelújítás, gipszkarton szerelés, szobafestés, hidegburkolás, homlokzati hőszigetelés, épületkorszerűsítés – Painting-Bau Kft.

az építőipar számos területén állunk rendelkezésére!

Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen árajánlatot!

HÍVÁS: +36 (70) 507-74-21

Továbbá vállaljuk: ipari létesítmények, csarnokok diszperziós festését, vasszerkezetek alapozó és fedőmázolását, kézi és gépi airless technológiával egyaránt.

  • Lakásfelújítás, Építőipari kivitelezés, teljeskörű épületfelújítás!
  • Lakásfelújítás, Építőipari kivitelezés, teljeskörű épületfelújítás!

Szobafestés típusai:

Általános tisztasági szobafestés

Az évek alatt megkopott falfelületek kisebb hibáinak javítása, részleges vagy teljes terjedelmű glettelése, végül az elkoszolódott és kifakult falfelületek újrafestése. Alapanyagoktól, színektől és az alkalmazott technológiától függően. Ide sorolható még a fertőtlenítő festés, bakteriosztatikus bevonatok alkalmazása, penészmentesítés és penészgátlás, beázás nyomainak kijavítása.

Lakásfelújítás, átalakítás utáni szobafestés

A lakásfelújítás során sérült vagy újonnan épített belső falfelületek teljes körű előkészítése, vakolatainak kiegyenlítése, külső nyílászárók cseréje után a sérült kávák javítása. Ezután glettelés a szükséges rétegekben, mélyalapozás, végül a festék rétegek felhordása. Új, vagy nagyobb felületen javított falaknál több réteg lehet szükséges.

Új építésű házak, lakások teljes festése

Új falfelületeknél, az alkalmazott vakolat típusától és minőségétől függő felület előkészítés, glettelés több rétegben, csiszolás és portalanítás. Mélyalapozás, majd felület festése a szükséges rétegekben.

Modern, dekorációs szobafestés

Ha nem csak egyszerű és egyszínű falakat szeretne, hanem kreatív és teljesen egyedi megjelenést kíván otthonának, ránk akkor is számíthat! A legújabb technológiák és alapanyagok alkalmazásával csak a képzelete szabhat határt! Az alakzatok és színek játéka különös hangulatot teremt minden szobában és gyerekszobában. Legyen otthona személyes és egyedi!

Tapétázás

Modern és dekoratív tapéták, tapéta csíkok alkalmazása egy-egy falra vagy a fal egy bizonyos területére, amely kiemeli a szoba ezen részét. Emellett vállalunk hagyományos fűrészporos és üvegszálas tapétázást is.

Szobafestés díszítő elemekkel

Polisztirol habból készült mennyezeti stukkók és egyéb díszítő elemek felragasztása, izgalmas és energikus hangulat megteremtése 3D dekorpanelekkel, vagy látványos faldekoráció kialakítása antik festéssel.

Továbbá Cégünk vállalja:

Irodák, lépcsőházak, óvodák, iskolák, közintézmények, önkormányzati épületek és egyéb intézmények külső és belső festési munkálatait!

Szobafestés, tapétázás, dekorációs és kreatív festés - Painting-Bau Kft.
Szobafestés, tapétázás, dekorációs és kreatív festés - Painting-Bau Kft.
Szobafestés, tapétázás, dekorációs és kreatív festés - Painting-Bau Kft.
Szobafestés, tapétázás, dekorációs és kreatív festés - Painting-Bau Kft.

Szobafestés árak

Hosszú élettartamú és jó minőségű szobafestés csak megfelelő szakértelemmel, precíz munkával és gondosan előkészített, száraz falfelületekre készülhet!

A felület végső, festésre előkészített állapotba hozása több tényezőtől függ. Új építésű házaknál, lakásoknál a vakolat minőségétől és technológiájától több réteg glett anyag felhordása is szükséges lehet. Felújítások, villanyvezetékek, gépészeti rendszerek, nyílászárók cseréje esetén elengedhetetlen a vakolat több lépcsős javítása, glettelése, legalább két rétegben, majd csiszolás, portalanítás és falfixálás következik.

Ha jelentősebb repedések vannak a falon, speciális technikákkal (pl. hálózás, fátyolozás) el tudjuk tüntetni azokat.

Ezért egy szobafestés ára sosem lehet egységes! Az elvégzendő munka nagyon sok tényezőtől függ, és mindig az adott körülmények határozzák meg, hogy a festés előtt milyen felület előkészítés szükséges.

Az ÁRLISTA menüpontban tájékozódhat egy-egy munkafolyamat nm árairól, vagy kérjen árajánlatot egy teljes körű szobafestés anyag és munkadíj költségeiről!

Szobafestés, tapétázás, dekorációs és kreatív festés - Painting-Bau Kft.

Miért bízza ránk a szobafestést?

  • Megkeresése után rövid időn belül helyszíni felmérésre kerül sor
  • Felmérés után ingyenesen készítünk Önnek egy árajánlatot, amely tartalmazni fogja az anyag és munkadíj költségeket
  • Munkáinknál törekszünk az elérhető legjobb minőségre és tartósságra
  • Minden munkánkra garanciát vállalunk
  • A megbeszélt határidőre elkészülünk
  • Segítünk a bútorok mozgatásában, fóliával való letakarásában
  • A munka végeztével minden esetben kitakarítunk és elszállítjuk a keletkezett hulladékot

Ha egy megbízható szobafestő kell Önnek:

Szakemberként igyekszem kifogástalan munkát végezni, minden Megrendelőnek maximálisan teljesíteni az elvárásait, a fellépő problémákra pedig megtalálni a lehető legjobb megoldást.

Segítünk a színek, alapanyagok kiválasztásában azok beszerzésében és helyszínre szállításában!

Célunk a precíz, gyors és hatékony munkavégzés! Egy szobafestés mindig felfordulással jár, ezért igyekszünk mielőbb elvégezni a megkezdett munkát.

A felvállalt és megkezdett munkán folyamatosan dolgozunk, szem előtt tartva a száradási és kötési időket. A munkaterületről csak akkor vonulunk le, ha végeztünk a munkával és a takarítással. Minden esetben tiszta környezetet hagyunk magunk után!

SZOBAFESTÉS PROFIN! – PAINTING-BAU KFT. A FESTÉS MESTERE!

MINŐSÉG!

Munkáinkban törekszünk a legjobb minőségre és a legnagyobb hatékonyságra!

GARANCIA!

Minden, általunk elvégzett munkánkra garanciát vállalunk!

MEGBÍZHATÓSÁG!

Keressen minket bizalommal, tökéletes falakat festünk Önnek!

TEKINTSE MEG REFERENCIA MUNKÁINKAT, HÍVJON BIZALOMMAL, VAGY KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT!